Sigmund er aktuel med en vigtig bog om mangfoldighed, om at leve et godt liv med ADHD, om at springe ud, om at stå ved den, man er og om at turde drømme stort

Hvordan har det været at lave den her bog?
At lave denne her bog har været noget af det fedeste, sjoveste og mest spændende i mit liv, da jeg elsker at fortælle historier og lever for at underholde andre mennesker med min historie og mit budskab. Jeg er en rigtig storyteller, så det er en kæmpe drøm, der er gået i opfyldelse med udgivelsen af den her bog. Jeg har altid drømt om at kunne kalde mig forfatter.

Er du glad for resultatet?
Jeg er HELT UENDELIG LYKKELIG over resultatet! Og jeg troede slet ikke, at bogen kunne blive så god! Den er så meget mig! Hvis man skulle tage hele min baggrund og historie og hele essensen af mit unikke jeg og putte i én bog – så er det denne hér! Jeg er så pavestolt og oppe at køre over, at jeg udgiver min helt egen bog. Jeg er vild med alt det, jeg har skrevet i den og alle billederne! Og så kan jeg slet ikke vente med at se, hvordan hele Danmark vil tage imod den!

Hvad vil du gerne have, at folk skal få ud af at læse bogen?
Min drøm er at ramme læserne lige i hjertet. Nogle steder i bogen håber jeg, at læseren vil få en klump i halsen og tårer i øjnene, når de læser med, mens de andre steder sidder og hulker af grin, fordi den er så sjov! Men mest af alt er det min drøm, at hele familien Danmark kan læse bogen og få noget lærerigt ud af den. Noget, de kan relatere til. Og det er lige meget, om det er i forhold til min barndom, det at skille sig ud ved at være homoseksuel, at have diagnoser eller at elske The Kardashians.

Har du et budskab, som du gerne vil bruge din position/den opmærksomhed, der er på dig, til at få kommunikeret ud?
Jeg ser lidt bogen som en guide til forældre, der har børn med krudt i røven eller børn, der skiller sig ud og kæmper med skolen. Jeg og dem, der har hjulpet med bogen, har valgt at fokusere på at inspirere og oplyse forældre og voksne om et børne – og ungdomsliv med ADHD og Tourettes. Hvordan tackler man det som forældre? Hvordan hjælper man sit barn omkring seksualitet? Og de hårde tider? Bogen er oplagt til helt unge børn, men også til voksne som gamle! Om det er for ren og skær underholdning, man vil læse med eller for inspiration til livet og hårde kampe: Så håber jeg, at den vil være en hjælp til familier rundt i landet.

Hvad er din drøm for fremtiden?
Min drøm for fremtiden er at udgive musik og blive en TV-STJERNE! Og lave en masse underholdende og sjove ting på TV og sociale medier, så jeg kan få Danmark til grine højt i S-toget eller synge deres yndlingssang endnu højere i badet! Jeg har så uendelig mange drømme. Men at udgive mere musik, lave musikvideoer og holde koncerter – og lave TV og merchandise til alle mine fans. Det er den største drøm!