Thomas Erex har arbejdet med det plantebaserede køkken siden 2012 og er bl.a. kendt som kok i Go’ Morgen Danmark. Han synes, at alle skal kunne blive inspireret af lækker plantemad.
“Uden inspiration og humor er livet for fattigt, så jeg vil gerne servere lækker inspiration med personlige og gerne sjove historier.”
Thomas Erex (f. 1988) blog “Kærlighed & Kikærter” har siden 2012 fokuseret på grønne proteiner. I dag arbejder han professionelt med at udbrede plantebaseret kost som kampagnechef i organisationen PlanteVækst. Her vejleder han bl.a. virksomheder til at indføre flere grønne retter på en måde, der tiltaler andre end bare vegetarerne og veganerne.
I 2017 udkom Thomas første kogebog “Veganske livretter” med plantebaserede retter til alle dagens måltid. Bogen indeholder opskrifter på nogle af danskernes livretter i grønne udgaver.
Bogen “Vegansk julemad” er Thomas’ anden bog, som udkom i 2019. Den er et “must have” for alle, der ønsker at holde en grønnere jul.
Året 2021 begynder med den nyeste udgivelse fra Thomas Erex, når kogebogen “Kærlighed & kikærter – plantebaserede opskrifter med kikærter og aquafaba” udkommer. Bogen udforsker kikærtens mange muligheder i både det salte og det søde køkken.