Kirsten Ahlburg, født 1955, er forfatter til en lang række børne-, ungdoms- og voksenbøger såvel faglitterære som skønlitterære. Hun debuterede i 1985 med ungdomsromanen Skal vi danse. Siden er det blevet til 450 bøger i forskellige genrer. For børn og unge er det blevet til billedbøger, eventyr, godnathistorier, julebøger og quizbøger. Læseletbøger, ungdomsbøger, børnebøger og undervisningsbøger.
Kirsten Ahlburg er gennem årene nået ud over landets grænser med oversatte bøger i Holland, Norge, Sverige og engelsktalende lande. Ligesom hendes bøger er flittigt brugt på Island, Grønland, Færøerne og i Tyskland. I Sverige er hun en anerkendt forfatter med 50 bogudgivelser bag sig, og her er hun blandt de 60 mest udlånte forfattere på folke- og skolebiblioteker. I Danmark er hun også på biblioteksafgiftens top 100 liste. Se mere på forfatterens hjemmeside www.kirstenahlburg.dk
I 2010 påbegyndte Kirsten Ahlburg samarbejdet med forlaget TURBINE. Her har hun fået udgivet over 40 bøger. Det er papbøgerne Lotte på potte og Lotte kan ikke li’ samt billedbøgerne Lyset der ikke ville gå ud og Hr. Gråd, og ebogen Pigen med det meget lange hår. Hun har også fået udgivet børnebogen Humlepigen. Sammen med sin søn Morten Ahlburg har hun desuden fået udgivet billedbøgerne Super Sofie og søstertyven, Super Sofie og julemanden,  Den onde ost og Den talende bil.
Hos Turbine forlaget har Kirsten Ahlburg også fået udgivet tweenbøger og ungdomsbøger. Det drejer sig om de populære dagbogsromaner Nice eller nederen – Emma 11 år … snart 12 og Nice eller nederen 2 – Emma 12 år … snart 13, Nice eller nederen 3 – Emma 13 år …snart 14, Nice eller nederen 4 – Emma 14 år … snart 15. Seriens første bog har vundet bogslugerprisen. For de unge har hun sammen med Morten Ahlburg udgivet ungdomsromanerne HjemløsEt nyt liv og Blackjack i Turboserien lix 14 – 17.
I 2015 påbegyndte Kirsten Ahlburg et samarbejde med Turbineforlaget omkring læseletbøger for børn og unge. Læselet er en af hendes spidskompetencer. Her har hun udgivet en lang række bøger i ABC-lydret serien. Hun har også udgivet flere bøger i Billeserien bl.a. Super Sasja og Dina bøgerne, ligesom hun i Jeg læser serien har skrevet H.C. Andersen. For unge har hun udgivet bøger i #ungletlæst serien med titlerne Lænken og En nat i Ikea.

Bøger af forfatteren

Hop

Hop

159,95 kr.
Al i no

Al i no

149,95 kr.
Humlepigen

Humlepigen

269,95 kr.
En gal tyr

En gal tyr

149,95 kr.
Blackjack

Blackjack

179,95 kr.
Hr. Gråd

Hr. Gråd

249,95 kr.
Et nyt liv

Et nyt liv

179,95 kr.
Hjemløs

Hjemløs

229,95 kr.