Henrik Ventzel

Henrik Ventzel er født i 1972 på Lolland, hvor han også opvoksede. Efter gymnasiet gik han i gang med at studere japansk sprog og kultur på Københavns Universitet, hvilket også medførte et længerevarende ophold i Japan. Da han et par år efter blev optaget på Kunstakademiets Arkitektskole valgte han at springe fra Universitet og fortsætte på Kunstakademiet. Under perioden på Akademiet udstillede han sine egne malerier på forskellige censurerede udstillinger rundt om i landet.

Under tiden på akademiet begyndte Ventzel at skrive prosa og valgte at koncentrere sig om dette og forlod derfor sin påbegyndte uddannelse.

Endelig i 2009 debuterede han med den anmelderroste roman “Dødemandsbjerget”. Den historiske roman blev nomineret til Debutantprisen, samt udvalgt til månedens bog i bogklubben Lindhart & Ringhof. Yderligere udpegedeKunststyrelsen Ventzel som dansk repræsentant til den europæiske debutfestival i Tyskland.

Henrik har rejst og opholdt sig i utallige lande. I dag bor han i Sverige sammen med sin cubanske kone og to sønner. Til daglig arbejder Henrik Ventzel på Sony som manager.

Fortæl mig sandheden er Henrik Ventzels anden roman. Det er en historie om krig og hvad den slags gør ved mennesker. Hvor langt kan had og vold få mennesker til at gå og hvilke konsekvenser medfører dette

Forfatteren vil gerne underholde med sine bøger, men samtidig give sine læsere mulighed for at træde ind i et andet menneske og opleve deres verden. Han tror på at alle mennesker indeholder lige dele godt og ondt, men at vi gennem kommunikation kan møde hinanden på et menneskeligt grundlag og dermed forhindre ondskaben i at bryde ud.

Man kan følge Henrik Ventzel på facebook.com/forfatterhenrikventzel og henrikventzel.com.

Bøger af forfatteren

Intet fundet