Dorthe Klyvø

Dorthe Klyvø kommer ikke fra en familie af selvstændige. Efter studier i musik, sprog og retorik arbejdede hun nogle år i dels private, dels offentlige virksomheder. Men i 2006 stiftede hun egen virksomhed, Klyvø Tekst. I denne virksomhed tilbyder hun også i dag oversættelse, tekstforfatning, korrektur mm.

Udover tekstfirmaet stiftede Dorthe i 2008 webshoppen Plus-Kids.dk med tøj til overvægtige og buttede børn. Virksomheden vandt Aarhus Kommunes iværksætterpris i 2011. I dag er butikken overtaget af nye ejere, og Dorthe fokuserer 100 % på sin kommunikationsvirksomhed.

Dorthe Klyvø er certificeret coach og har også beskæftiget sig med coaching i sin virksomhed, blandt andet af kommende iværksættere. Derudover har hun via sit netværksarbejde været i kontakt med adskillige både vordende og nystartede iværksættere og har derfra samlet sig viden om de udfordringer, der er fælles for mange iværksættere. Det er på baggrund af disse erfaringer, hun har skrevet Iværksætterhåndbogen i samarbejde med Hanne Wick.