Claus Holm har været kok i 27 år og har altid følt glæden ved maden og smagen.
“Og alligevel synes jeg, vi alt for tit glemmer – også jeg selv – at det skal være sjovt at lave mad. Og være til her i livet.”
Claus Holm (f. 1970) bor i Svendborg sammen med sin kone Anne. Han har købt et gammelt slagteri, som han har indrettet til køkkenværksted. Udover at være kogebogsforfatter er Claus Holm tv-kok, smagsudvikler og foredragsholder – og et menneske med trang til at gøre en forskel. Claus er klar på det meste. I hans køkken kan alt lade sig gøre.
Claus Holm brød for alvor igennem på bogscenen i julen 2012, hvor hans bog Stegeso – simremad i jern og ler solgte 8.500 eksemplarer fra udgivelsen i oktober måned og frem til nytår og nu har solgt flere end 10.000 eksemplarer.
I 2013 var Claus Holm på banen med både Lav mad med LAKRIDS, grov-grønt-kogebogen Rødder og Mad i æbleskivepanden.
I foråret udkommer de to nyeste bøger fra Claus Holm: fiskekogebogen Skind & Ben og smørrebrødsbogen Holms håndmadder.