Adam Engel

Efter at have afleveret sit speciale og arbejdet i New York søgte Adam nye udfordringer herhjemme og besluttede i 2015 at prøve kræfter med at bestyre Tisvildeleje Strandhotel og skabe en fortælling om maden og stedet, der var tro mod den lokale natur og den særlige stemning.

Perioderne på Strandhotellet, og senere Helenekilde Badehotel, gjorde det klart for Adam, at fortællingen om den vilde natur og de lokale råvarer burde fylde mere i vores bevidsthed. Således satte Adam sig for at vise at vilde og danske råvarer, samt kreativitet og velsmag sagtens kan gå hånd i hånd og at evnen til at kunne stoppe op og fornemme naturens rytme og sæsoner er en sund og nødvendig evne i et moderne samfund.

Som kok, bartender og rådgiver har Adam testet sig igennem utallige smage fra den vilde natur i jagten på nye bær, urter og planter til brug i køkkenet og i kogebøgerne, og kombinerer det i dag med særlige menuer han kreerer til selskaber og fester.

Født i 1987 på Frederiksberg og bor til dagligt på Christianshavn med sin kæreste og søn.

Hjemmeside: www.adamengel.info


Freelance-kok
Tidl. Restaurantchef, Helenekilde Badehotel
Tidl. Bestyrer, Tisvildeleje Strandhotel
M.Sc. Statskundskab, Syddansk Universitet
B.Sc. Historie og Statskundskab, Københavns Universitet

Bøger af forfatteren

Vild saft

Vild saft

199,95 DKK