De grå synger

Der er ikke ret meget, der kan kalde svundne minder frem, som de sange, man er vokset op med i sin barndom og ungdom. Det er årsagen til den massive succes, som Blaabjergs Forlag i mere end 12 år haft med sangbøgerne De grå synger.

Nu er manden bag projektet, Aksel Blaabjerg selv blevet grå, og det er med stolthed, at Turbine – i samarbejde med Aksel Blaabjerg – overtager udgivelsen og viderefører serien.

I maj 2024 udkommer de første nye bøger i serien, De grå synger 1950erne, 1960erne og 1970erne. Hvert bind indeholder populære sange fra det årti, hvor de udkom. Det er sange ikke blot hele generationen af de grå og halvgrå kan synge med på, mange af sangene er blevet evergreens kendt af flere generationer.

Som de hidtidige udgivelser i serien er de nye også udstyret med noder bagerst i bøgerne.

Særtilbud: Blaabjergs forlag har udsolgt af de tidligere bind i serien, og de vil ikke blive genoptrykt. Årti-bøgerne udkommer i maj 2024, og frem til udgivelsen er der forhåndsrabat, hvis man køber alle tre bøger, så hver sangbog kun koster 200 kr., mod normalprisen på  249,95 kr. Klik på billedet med alle tre bøger herunder, så kommer du videre til bestillingen.